Izolatii fonice

Izolatii fonice

Izolarea fonica este un fel de masura pentru a preveni patrunderea undelor sonore. Se demonstreaza prin pierderea transmisiei sunetului care se exprima prin diferenta de decibeli dintre sunetul incident si sunetul permeabil. in functie de modul de transmisie, sunetul pe care se doreste a fi izolat poate fi impartit in sunet transmis in aer (datorita vibratiei aerului) si sunet solid (datorita impactului asupra solidelor sau vibratiilor solide).

Materiale absorbante fonoabsorbante

Aceste materiale sunt concepute pentru a absorbi undele sonore si pentru a reduce reflexiile.

Exemple includ spuma fonoabsorbanta, fibre minerale, placi perforate etc. Unele tehnici de izolare fonica implica construirea de structuri speciale pentru a separa complet sursele de zgomot.

Izolatii fonice - Foto 4

Design acustic

Un aspect important al izolarii fonica este proiectarea adecvata a spatiului pentru a minimiza rezonantele si pentru a imbunatati performanta fonica. Acest lucru poate include utilizarea formelor si materialelor adecvate pentru a reduce efectele de ecou si a imbunatati claritatea sunetului.

Izolarea fonica este esentiala in diverse domenii pentru a crea medii mai placute si mai confortabile, pentru a proteja confidentialitatea si pentru a respecta normele si reglementarile privind zgomotul in diferitele medii.

Cum lucram

Pasul 1

 

Pasul 2

 

Pasul 3

 

Descarca brosura

 
Descarca in format PDF

Contacteaza-ne!

Gaseste o solutie

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contact

Ultimele proiecte

 
©2024 SC Profesional Industry SRL - Toate drepturile rezervate. Build by webskycms.com
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.