Unitatea DS2 Northvolt

Informatii proiect

Client:

Northvolt

Nume proiect:

Unitatea DS2 Northvolt

Tipul izolatiei:

Vata minerala bazaltica, Armaflex, Izolatie din tabla de Aluminiu si Inox

Volum executat m2:

ca. 35.000

Data:

2022 - 2024

Locatie:

Skelleftea, Suedia

Status proiect:

In derulare

Descriere proiect

Un proiect de succes! Izolarea termica si la rece, impreuna cu protectia mecanica partiala din tabla de aluminiu pentru tubulaturile de ventilare si conductele la unitatea DS2, este un pas semnificativ pentru imbunatatirea eficientei energetice si a sigurantei in aceasta instalatie.

Iata o descriere detaliata cu etapele acestui proiect de succes:

Selectarea Materialelor si Componentelor

Pe baza evaluarii, s-au selectat materiale de izolatie termica si la rece de inalta calitate, precum si tabla de aluminiu pentru protectia mecanica. Aceste materiale au fost alese pentru a asigura o izolare eficienta si durabila a tubulaturilor si conductelor.

Instalare Profesionala

Echipa noastra de specialisti in izolatii a efectuat montajul izolatiilor si protectie mecanice in conformitate cu planul stabilit. Aspectul final a fost unul impresionant, fapt confirmat de client.

Testare si Verificare

Dupa finalizarea instalarii, s-au efectuat teste pentru a verifica performanta sistemului de izolatii. S-a asigurat ca tubulaturile si conductele isi mentin temperatura constanta si ca protectia mecanica este adecvata pentru a preveni deteriorarea.

Rezultatul Proiectului

Proiectul de izolatii termice si la rece, impreuna cu protectia mecanica din tabla de aluminiu pentru tubulaturile de ventilare si conductele de la unitatea DS2, a fost un succes remarcabil.

Clientul a apreciat beneficiile aduse de aceste izolatii, inclusiv reducerea pierderilor de energie si cresterea eficientei sistemului lor de ventilare. Aprecierea totala din partea clientului confirma succesul si impactul pozitiv al proiectului nostru.

Contacteaza-ne!

Gaseste o solutie

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contact
©2024 SC Profesional Industry SRL - Toate drepturile rezervate. Build by webskycms.com
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.