Refacere terminal de bitum

Informatii proiect

Client:

Bitholder / Transbitum

Nume proiect:

Refacere terminal de bitum

Tipul izolatiei:

Vata minerala bazaltica & Protectie mecanica din tabla de Aluminiu si Zinc

Volum executat m2:

ca. 20.000

Data:

2021 - 2022

Locatie:

Agigea / Mangalia

Status proiect:

Realizat cu succes

Descriere proiect

Finalizarea cu succes a unui proiect implica o serie de elemente importante, precum planificarea riguroasa, gestionarea eficienta a resurselor, colaborarea intre membrii echipei si adaptabilitatea la schimbarile de parcurs.

Faptul ca am reusit sa ducem proiectul la bun sfarsit arata ca suntetem capabili sa facem fata provocarilor si sa livram rezultate de calitate.

Lucrarile executate, inclusiv instalarea schelelor modulare, sablarea, vopsitoria, izolarea termica si aplicarea protectiilor mecanice unicate, sunt esentiale pentru mentinerea si imbunatatirea infrastructurii terminalelor de bitum.

Aceste activitati sunt critice pentru asigurarea integritatii structurale, protejarea impotriva coroziunii si imbunatatirea durabilitatii si eficientei operationale a bazinelor si rezervoarelor de bitum.

Prin finalizarea cu succes a acestui proiect, am contribuit la optimizarea operatiunilor si la asigurarea functionarii fara probleme a terminalelor de bitum.

De asemenea, izolarea termica corespunzatoare a conductelor, rezervoarelor si bazinelor contribuie la cresterea sigurantei, reducând riscul de accidente sau deteriorare a infrastructurii si protejând personalul si mediul inconjurator.

 

Contacteaza-ne!

Gaseste o solutie

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contact
©2024 SC Profesional Industry SRL - Toate drepturile rezervate. Build by webskycms.com
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.